COVID-19 - Establiments oberts

Salutació

Amb aquestes línies us donem la benvinguda i us presentem Les3 viles.cat com un projecte conjunt entre els municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac per informar-vos sobre el nostre comerç i posicionar-lo en un món cada vegada més digital i global.

Disposem d’una àmplia oferta comercial i gastronòmica, amb diversitat de productes i serveis per oferir-vos i que no sempre és ben coneguda ni tant sols per aquells qui viuen més a prop. És la nostra aposta per canviar-ho.

Als establiments de Les 3 viles trobareu productes i serveis de molts tipus: alimentació, moda i complements, tecnologia, informàtica, decoració i reformes per a la llar, salut, esport ... tot de qualitat i proximitat.

Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac són municipis on es pot gaudir del privilegi de passejar a prop del mar i la muntanya, amb tranquil·litat i seguretat, allunyats de la bullícia dels centres comercials tancats.

Amb aquest espai en línia volem donar-vos l'oportunitat de conèixer tot allò que us oferim abans de desplaçar-vos i, fins i tot, que pugueu fer comandes, i així facilitar les vostres compres i reserves.

Entreu i tasteu el plaer de comprar a les nostres botigues!

Joan Mora i Buch

Alcade de Sant Andreu de Llavaneres alcaldia@ajllavaneres.cat

Javier Sandoval Carrillo

Alcalde de Sant Vicenç de Montalt
alcaldia@svmontalt.cat

Rosa Pou Baró

Alcadessa de Caldes d'Estrac
alcaldia@caldetes.cat

M. Teresa Vidal i Peig

Regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme, Consum i Noves tecnologies de Sant Andreu de Llavaneres
promocio@ajllavaneres.cat

Miquel Rovira Mariné

Regidor de Participació Ciutadana, Serveis Socials, Promoció Econòmica i Joventut de Sant Vicenç de Montalt
promocioeconomica@svmontalt.cat

Freddy Freixas

Regidor de Promoció Econòmica i Comerç de Caldes d'Estrac
turisme@caldetes.cat

chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram