COVID-19 - Establiments oberts

Productes 

Aquí teniu una selecció dels productes més destacats dels nostres establiments.

Video4real - Real Moment

Preu: 15% De descompte en tots els nostres serveis
Engranatges pensats per a la realitat de tots els que somien   

Desenvolupem projectes audiovisuals en totes les facetes: des de la idea original i la el·laboració del guió fins als rodatges, l’edició i tots els acabats que requereixi el producte final.

Com? En tots els nostres projectes existeixen tres fases: la producció, el rodatge i l’edició. Les tres queden vertebrades per un intens treball de guió. Per nosaltres el guió és l’eina clau que definirà quins són els recursos necessaris de cada etapa. D’aquesta manera, cada element que apareix a la pel·lícula té un sentit, fent peces coherents i rodones.

A nivell tècnic cerquem sempre les solucions més innovadores, mantenint-nos alerta de les tendències i els recursos emergents. A més, col·laborem amb càmeres especialistes, fotògrafs, músics i dissenyadors, aconseguint un producte molt cuidat i completament adaptat a les teves necessitats.

Actualment hem desenvolupat dues línies de treball: video4real per a emprenedors i documentals, i Real Moment per a bodes i esdeveniments.

Fem un café i parlem del teu projecte?

Telèfon: 637 05 36 33

Correu electrònic: video4realfilms@gmail.com

-

Vols promocionar el teu establiment?

INFORMA'T
chevron-downwhatsappmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram