Treball, Talent i Tecnologia

TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA A LES 3 VILES

Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles

 

El programa “Treball Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona  impulsa l’acompanyament a la transició digital de persones i empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i solidari. 

Els ajuntaments de Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt han impulsat el projecte a les 3 Viles amb l’objectiu de promoure la digitalització de les empreses del territori i millorar les competències digitals de les persones.

En una primera fase del projecte s’ha realitzat una diagnosi on s’ha pogut detectar que els sectors de les 3 Viles on cal fer actuacions amb més celeritat són el comerç, la restauració, el sector sanitari i el sector de l’esport. Durant la jornada del 17 de juny es van presentar els resultats globals de l’anàlisi de la situació actual del teixit empresarial de les tres poblacions i es va aprofondir sobre les solucions concretes que es proposen per a cada sector.

Si vols participar del projecte, de les sessions formatives i/o l'assessorament, apunta't aquí.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram