Treball, Talent i Tecnologia

JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ EN TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Divendres 17 de juny 

9 a 13 hores 

Centre Cívic El Gorg (Sant Vicenç de Montalt)

El programa “Treball Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona  impulsa l’acompanyament a la transició digital de persones i empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i solidari. 

Els ajuntaments de Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt han impulsat el projecte a les 3 Viles amb l’objectiu de promoure la digitalització de les empreses del territori i millorar les competències digitals de les persones.

En una primera fase del projecte s’ha realitzat una diagnosi on s’ha pogut detectar que els sectors de les 3 Viles on cal fer actuacions amb més celeritat són el comerç, la restauració, el sector sanitari i el sector de l’esport. Durant la jornada del proper 17 de juny es presentaran els resultats globals de l’anàlisi de la situació actual del teixit empresarial de les tres poblacions i es profunditzarà sobre les solucions concretes per a cada sector.

PROGRAMA

 9 a 9.30 h Acreditacions.

9.30 h 

Benvinguda a càrrec de Víctor Llasera, Alcalde de Sant Vicenç de Montalt.

Presentació del projecte Transformació digital de la PIME: Anàlisi i diagnosi del teixit empresarial de les 3 Viles. Participen:

- Freddy Freixas, Regidor d'Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

- M. Teresa Vidal3a Tinent d'Alcalde i Regidora de les àrees de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum, Turisme i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

- Laia Sorribes, 2a Tinent d'Alcalde i Regidora delegada de Cultura, Festes, Entitats i Associacions, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme i Consum de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Modera: Tomàs Cascante, periodista.

10.15 h El perquè de la transformació digital a càrrec de Jordi Marínconsultor en transformació digital.

11.15 h Descans.

11.45 h Presentacions sectorials*.

Sanitat: A càrrec de Toni Rendé, representant de DoctoData.

Restauració: A càrrec de Pedro Nagera de VOXEL.

Comerç: A càrrec d’ Albert Cortada, soci fundador de Sintelec i president de GENTIC.

Esport: A càrrec de Jordi Segura, gerent de Kompini Tecnologies.

*En el moment de realitzar la inscripció cal seleccionar la presentació a la que es vol assistir.

Si vols apuntar-te a la jornada omple aquest formulari.

Si vols participar del projecte, de les sessions formatives i/o l'assessorament, apunta't aquí.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram